A rupt un gard și a lovit cu mașina un stâlp de curent

În dimineața zilei de 4 octombrie, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident rutier care s-a produs în localitatea Sânmihaiu Almașului. Din primele cercetări a reieșit că șoferul, în vârstă de 47 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care conducea o autoutilitară ar fi pierdut controlul volanului. El a pătruns cu duba în afara părții carosabile și a în gardul unei locuințe, lovind totodată și un stâlp de energie electrică. Impactul a fost unul puternic, însă nu au fost victime ci doar pagube materiale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

One Thought to “A rupt un gard și a lovit cu mașina un stâlp de curent”

  1. […] În dimineața zilei de 4 octombrie, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident rutier care s-a produs în localitatea Sânmihaiu Almașului. Din primele cercetări a reieșit că șoferul, în vârstă de 47 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care conducea o autoutilitară ar fi pierdut controlul volanului. El a pătruns cu duba în afara părții carosabile și a în gardul unei locuințe, lovind totodată și un stâlp de energie electrică. Impactul a fost unul puternic, însă nu au fost victime ci doar pagube materiale. Conducătorul autoturismului a fost… Citeste mai mult […]

Leave a Comment