A plouat cu amenzi! Poliţiştii au aplicat peste 1.000 de sancţiuni în doar o săptămână

Poliţiştii sălăjeni au continuat activităţile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonul Estival 2017, constatând, în perioada 14-20 august, peste 70 de infracţiuni şi aplicând peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de circa 260.000 de lei.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, din totalul celor 73 de infracţiuni constatate, 13 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 34 contra patrimoniului, iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni.
În perioada amintită, oamenii legii au aplicat 331 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 661de sancțiuni, din care una pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 299 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 388 au fost aplicate pentru alte abateri. Totodată au fost reţinute 45 de permise de conducere, din care două pentru alcool, 13 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi 30 pentru alte abateri de la normele rutiere. Sursa citată a mai precizat că 13 proprietari de maşini au rămas fără certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 264.410 lei.

Alte articole

One Thought to “A plouat cu amenzi! Poliţiştii au aplicat peste 1.000 de sancţiuni în doar o săptămână”

  1. Anonim

    Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj , noua conducere a IPJ Salaj, o sa faca tot posibilul ca cele 5 radare fixe din orasul Zalau sa fie puse in valoare, pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice in municipiul Zalau.

Leave a Comment