A „palmat” şi Iphone-ul colegei

 

O elevă din Şimleu Silvaniei era să rămână, după simularea examenului de bacalaureat de luni, fără telefonul mobil, după ce o colegă l-a luat din „greşeală”. P. Andrea, de 18 ani, elevă la un colegiu din oraş, a depus o sesizare la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei, prin care reclama faptul că, marţi, 12 martie, i-a fost furat telefonul marca Iphone 5, în valoare de 3.000 lei. Telefoanele se aflau într-o altă sală de clasă, în timp ce elevii participau la simularea examenului de bacalaureat. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, poliţiştii au dat curs imediat sesizării şi au stabilit că înainte de susţinerea probei de simulare a examenului de bacalaureat la clasa a XII-a, profesorii au adunat telefoanele mobile ale elevilor participanţi într-o sală de clasă, iar când examenul s-a finalizat, una dintre colegele reclamantei şi-a recuperat telefonul, dar a luat şi Iphone-ul 5.

Alte articole

12 Thoughts to “A „palmat” şi Iphone-ul colegei”

 1. Anonim

  despre cine este vorba ????????

 2. Anonim

  Naomi Komlodi de la colegiu

 3. Anonim

  Ce să cauți la bac (simulat sau nu) cu tel de 3000 lei, când știi că nu-i voie să-l ții la tine? Luna viitoare se lansează în Ro Galaxy S IV – hai pe cât că ăștia vin la bac cu ele?

 4. Anonim

  A, si? Frustratilor!!

 5. Zălăuan

  Elevii nu au voie cu telefoane mobile la şcoală, aşa că şcoala n-ar trebui să răspundă de furtul acestor telefoane.

 6. Anonim

  Hai ba, termina cu prostiile. N-au voie sa le foloseasca la ore. De aici si pana a fi interzise in scoala e ceva. In pauza, vorbeasca cu cine vrea. E absurd sa le interzici in scoala. Plus de asta, foarte bine a facut fata ca a predat telefonu. Nu spune nimeni ca scoala e responsabila, d-aia a si fost implicata politia.

 7. Anonim

  Asta cu ,,hai bă,, o fi profesor de limba română…

 8. Anonim

  9:12 esti culmea. E clar clar o exprimare informala si nicidecum nu arata lipsa de cunostinte gramaticale. Dacă ne uitam la commentul tau anterior, e total deplasat. Te roade invidia ca parintii unora se descurca bine si le cumpara telefoane si ti se pare justificat si „meritat” faptul ca i-a fost furat. „Nesimtita, cum a venit cu un telefon de 3000 de lei cand un profesor castiga atat in 3 luni.” Poti sa o lasi mai moale cu diacriticele cand ai asemenea judecata, deoarece te fac sa arati mai inteligent doar la o bere in autogara.

 9. Anonim

  Inteligentilor in primul rand este navetista cum sa nu merga cu telefonul la scoala?daca se întâmpla ceva pe cn anunța cu ce?nu va mai bagati atât in seama cu niște prostii de comentarii care nu-si au rostul!

 10. ANONIM

  nu va suparati cum puteti sa salati toate incultele sa adauge articoleeee…nu te supara fetito decat sa adaugi 5 articole proaste mai bine te-ai gandi la unu si bun sau mai bine lasa pe alti care stiu

 11. adi

  si care-i problema?…stire de kkao:)))telefonul a fost recuperat

Leave a Comment