A intrat cu maşina sub un tir

 

Un conducător auto din Sălaj a provocat, sâmbătă, 11 octombrie, un accident de circulaţie în comuna Sânpaul, în urma căruia un minor de doi ani a fost rănit uşor. Potrivit poliţiştilor clujeni, din primele cercetări, sălăjeanul, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea autovehiculul pe drumul naţional 1F E81, dinspre Cluj-Napoca înspre Zalău, s-ar fi angajat în depăşirea unui ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorcă.
Înainte de efectuarea acestei manevre, bărbatul nu s-ar fi asigurat corespunzător, neobservând astfel că autoturismul care circula în spatele său era angajat deja în depăşire. Astfel, pentru evitarea unei coliziuni laterale, conducătorul auto de 55 de ani a revenit brusc pe banda iniţială, intrând astfel în coliziune cu ansamblul de vehicule din faţa sa. În urma impactului, autovehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit pe terenul viran aferent sensului de mers.
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unui minor în vârstă de doi ani, pasager în autoturismul condus de sălăjean.

 

Alte articole

Leave a Comment