A intrat cu mașina în semafor

Sâmbătă seara, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier pe strada Sfânta Vineri (zona spitalului județean), în care a fost implicat un singur autoturism care a lovit stâlpul unui semafor. La intervenție s-au deplasat imediat un echipaj din cadrul Detașamentului Zalău care a constatat că în urma evenimentului, un pieton (minor) a fost rănit.
Atât șoferul autoturismului, cât și copilul au fost asistați medical, minorul fiind transportat la UPU SMURD Zalău. Pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.
M. S.

One Thought to “A intrat cu mașina în semafor”

  1. […] Sâmbătă seara, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier pe strada Sfânta Vineri (zona spitalului județean), în care a fost implicat un singur autoturism care a lovit stâlpul unui semafor. La intervenție s-au deplasat imediat un echipaj din cadrul Detașamentului Zalău care a constatat că în urma evenimentului, un pieton (minor) a fost rănit. Atât șoferul autoturismului, cât și copilul au fost asistați medical, minorul fiind transportat la UPU SMURD Zalău. Pompierii au asigurat măsurile… Citeste mai mult […]

Leave a Comment