A început „Happy Wedding”, cel mai mare târg de nunți din Sălaj

Timp de trei zile, Glamour Events Halls Zalău găzduiește a cincea ediție a târgului de nunți „Happy Wedding”, eveniment care reunește expozanți, servicii de consultanță în organizarea de evenimente, rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, servicii foto-video, oferte muzicale și de prezentare, toate fiind disponibile într-un spațiu expozițional de aproximativ 800 de metri pătrați. Sunt programate surprize muzicale, spectacole, demonstrații, totul într-un cadru artistic deosebit.

Azi, târgul poate fi vizitat până la ora 20, iar mâine între orele 10 – 20,30. Duminică, ultima zi de târg, evenimentul este deschis publicului în intervalul 10-20. Prima zi de târg este dedicată muzicii etno, mâine este ziua muzicii ușoare, iar duminică, programul are în centrul atenției muzica populară. În cadrul târgului sunt disponibile servicii complete pentru organizarea unei nunți. Nu lipsesc nici ofertele bancare pentru cei care au nevoie de sprijin. Doritorii pot beneficia aici de consultanță, de sfaturi, totul pentru organizarea nunții perfecte. Sunt pregătite o mulțime de tombole cu premii în valoare de aproximativ 8000 de euro. Târgul cuprinde inclusiv oferte culinare, meniuri, oferte de prăjituri, multe putând fi gustate la fața locului de către cei interesați.

„Ne dorim nu doar o simplă expoziție, un târg, ci și un eveniment cultural. Ne adresăm publicului larg, iar expozanții noștri au venit din majoritatea județelor din Transilvania. Toți cei interesați sunt așteptați la târgul nostru, noi le putem oferi toate serviciile de care au nevoie pentru planificarea și organizarea nunții, iar asta după doi ani dificili din cauza pandemiei”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă Alexandra Roșu, director de vânzări al agenției imobiliare „Smart-Happy-House”, agenție care organizează târgul de nunți.

A. Lungu

3 Thoughts to “A început „Happy Wedding”, cel mai mare târg de nunți din Sălaj”

  1. […] Timp de trei zile, Glamour Events Halls Zalău găzduiește a cincea ediție a târgului de nunți „Happy Wedding”, eveniment care reunește expozanți, servicii de consultanță în organizarea de evenimente, rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, servicii foto-video, oferte muzicale și de prezentare, toate fiind disponibile într-un spațiu expozițional de aproximativ 800 de metri pătrați. Sunt programate surprize muzicale, spectacole, demonstrații, totul într-un cadru artistic deosebit. Azi, târgul poate fi vizitat până la ora 20, iar mâine între orele 10 – 20,30. Duminică, ultima zi de târg, evenimentul este deschis… Citeste mai mult […]

  2. […] Timp de trei zile, Glamour Events Halls Zalău găzduiește a cincea ediție a târgului de nunți „Happy Wedding”, eveniment care reunește expozanți, servicii de consultanță în organizarea de evenimente, rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, servicii foto-video, oferte muzicale și de prezentare, toate fiind disponibile într-un spațiu expozițional de aproximativ 800 de metri pătrați. Sunt programate surprize muzicale, spectacole, demonstrații, totul într-un cadru artistic deosebit. Azi, târgul poate fi vizitat până la ora 20, iar mâine între orele 10 – 20,30. Duminică,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Doamne, dacă ar mai trăi fostul deputat Pruteanu. Cum este posibil că autoritățile să permită, că la manifestări publice, să nu fie folosită Limba Română ?

Leave a Comment