A început campania de vaccinare în rândul tinerilor. Elevii de la CNS Zalău, printre primii imunizați

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică şi Instituţia Prefectului derulează în această perioadă o campanie de vaccinare în rândul tinerilor cu vârste între 16 şi 18 ani şi a celor peste 18 ani, care urmează să susţină examenul de bacalaureat.

Printre primii elevi vaccinați în prima zi de campanie, demarată miercuri – 26 mai, au fost elevii de la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău care s-au imunizat la centrul de la Cercul Militar Zalău. Potrivit Instituției Prefectului Sălaj, tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 18 ani au nevoie de acordul părinţilor sau tutorilor pentru vaccinare, iar aceştia trebuie să îi însoţească la centrul de vaccinare, pentru a-şi exprima în scris consimţământul.

Vaccinarea se realizează exclusiv cu vaccinul companiei Pfizer.

 

 Foto Instituția Prefectului Sălaj 

3 Thoughts to “A început campania de vaccinare în rândul tinerilor. Elevii de la CNS Zalău, printre primii imunizați”

 1. Anonim

  Alți elevi sau vaccinat deja, și au făcut-o fără campanie de PR. De ce trebuie mereu CNS-ul și VIP-urile lui să fie diferite de normalitate?

 2. Anonim

  Mă scuzați,
  *S-au, poza lui B transmite pur și simplu inteligența distinsului domn.

 3. Un parinte

  CNS, iar va faceți campanie pe seama elevilor? Sunt copii care au mers la vaccin cu un părinte de manuta fără campanie și nu neapărat de la CNS.

Leave a Comment