A fost reținut autorul spargerilor din Brădet

Miercuri, 8 decembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, au reținut un tânăr și au identificat persoane bănuite de comiterea mai multor furturi ce fac obiectul a patru dosare penale.

În urma investigațiilor de specialitate, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 17 ani, din județul Satu Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, respectiv acesta ar fi comis, împreună cu alte două persoane, 6 furturi în dauna unor persoane vătămate din municipiul Zalău.

Faptele s-ar fi comis în noaptea de 26 spre 27 martie, când persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în 6 garaje, din cartierul Brădet, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, care au fost recuperate în proporție de 90%, în urma unei percheziții domiciliare. Tânărul din Satu Mare, în cursul zilei de astăzi, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar ceilalți doi, ambii de 17 ani, din comuna Meseșenii de Jos respectiv, dintr-un sat ce aparține de orașul Jibou, sunt cercetați în continuare în stare de libertate.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și luării măsurilor legale.

M. S.

 

Leave a Comment