A ajuns cu maşina în şanţ

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Jibou, a ajuns la spital cu răni grave, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţ. Fără să ţină seama de faptul că nu are permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, Marius N. a vrut să dea o tură prin oraş cu maşina familiei. Plimbarea s-a sfârşit, însă, pe strada Traian. „Tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ, avariind o conductă de gaz. Cercetările la faţa locului au arătat că adolescentul nu deţine permis de conducere şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind înregistrată o alcoolemie de 0,8 miligrame alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că echipajele de pompieri au fost mobilizate la faţa locului, pentru asigurarea perimetrului.
În urma impactului, tânărul a suferit câteva traumatisme, mai ales că nu purta centură de siguranţă. Iniţial, s-a considerat că rănile sunt uşoare, însă ulterior medicii chemaţi la faţa locului au decis că este nevoie de investigaţii suplimentare şi l-au dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.
În acest caz, poliţiştii au întocmit acte de cercetare pe numele tânărului pentru conducere pe drumurile publice fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alte articole

3 Thoughts to “A ajuns cu maşina în şanţ”

  1. Gh

    Da? Și ce prevede legea despre răspunderea proprietarului care a încredințat cu știință mașina unei persoane care nu deține permis?

  2. ionut

    pai cine a zis ca parintii i-au dat masina?

  3. Alexandru

    Voi oamenii comentati fara sa stiti nimic..Cativa dintre voi..DACA NU STITI CE SA INTIMPLAT TACETI ODATA DIN GURA!

Leave a Comment