A accidentat două minore și a părăsit locul faptei

Două persoane au ajuns la spital, în acest sfârșit de săptămână, după ce au fost acroșate de un autoturism. După impact, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu, vineri, cu privire la faptul că în dimineața acelei zile, în jurul orei 7.30, un bărbat de 44 ani în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Derșida nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat două minore de 14, respectiv 16 ani, care se deplasau regulamentar,  după care a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staționat. În urma impactului a rezultat rănirea celor două minore.

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, fiind identificat în scurt timp. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției.

One Thought to “A accidentat două minore și a părăsit locul faptei”

  1. nenicu

    Precis este ceva tigan din Dersida. Astia umbla cu masinile ca nebunii, fara sa respecte nici o regula, fiindca au permisele luate pe bani.

Leave a Comment