7 septembrie – « Zilele Siguranței Rutiere Michelin »

Prioritate la distracție pentru întreaga familie

  

Michelin aduce buna dispoziție la Zalău. Pe 7 septembrie, ora 09 :00, pe Platoul de Marmură, Michelin dă startul celei de-a 8-a ediții a evenimentului ,,Zilele Siguranței Rutiere’’.

Michelin a pregătit activități pentru întreaga familie, de la mic la mare, și își propune să aducă în prim plan, într-o manieră dinamică, interactivă, regulile de siguranță rutieră.

 

Simulatoarele de ultimă generație, cursa de biciclete, circuitul digital de mașini sunt printre cele mai distractive activități din cadrul evenimentului Michelin. Astfel, participanții vor ocazia să deprindă regulile de siguranță rutieră și să înțeleagă importanța acestora prin joacă.

 

Evenimentul ,,Zilele Siguranței Rutiere Michelin” este organizat în intervalul orar 09:00 – 18:00 și include:

 

  • Traseu de biciclete pentru copii – o întrecere distractivă pentru bicicliștii cu vârste între 4 – 11 ani;

 

  • Simulatoare de ultimă generație – participanții se vor putea bucura de senzația unică de a parcurge traseul Transfăgărășan pe două roți sau vor putea simți adrenalina zborului printre nori cu ajutorul realității virtuale;

 

  • Circuit digital de mașini – cei mici și cei mari se pot transpune în lumea circuitului de mașini și se pot lua la întrecere testându-și rezistența fizică pentru că mașinuțele sunt puse în mișcare prin pedalare;

 

  • Activități pentru copii – distracția pentru micii sălăjeni nu are limite; ei se vor putea bucura de spectacole cu baloane gigant, un tobogan gonflabil, zone dedicate pentru pictură pe față sau colorat, toate activitățile fiind atent coordonate de personal pregătit.

 

Punctul culminant al evenimentului este la ora 14 :00, când va începe un spectacol de muzică și dans pe ritmuri de hip-hop, rock&roll, vals și muzică tradițională.

 

Toți cei care doresc să afle mai multe despre eveniment și să cunoască programul pregătit de Michelin o pot face pe pagina: https://www.facebook.com/events/1369899809829390/.

 

Evenimentul ,,Zilele Siguranței Rutiere Michelin” de la Zalău este realizat în parteneriat cu Poliția Municipiului Zalău și Primăria Municipiului Zalău.

 

***

Despre Michelin Group și Michelin România

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere.

Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România aproximativ 3800 de angajați, 3 uzine, 2 la Zalău și una la Florești și o rețea comercială. Începand cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrala (20 tari).

 

Alte articole

Leave a Comment