Anul Nou – întâmpinat cu artificii

 

Zălăuanii sunt aşteptaţi, în noaptea dintre ani, la tradiţionalul foc de artificii din centrul oraşului, evenimentul fiind organizat de Primăria Zalău. Purtătorul de cuvânt al administraţiei locale municipale, Paul Maghiu, a declarat că lansarea artificiilor se va face de pe Hotel Porolissum, la ora 0, totul urmând să dureze 12 minute. Reprezentanţii Primăriei susţin că momentul va fi unul pe placul zălăuanilor, pentru organizarea lui fiind alocaţi din bugetul local 6.000 de lei, la fel ca în urmă cu un an.

Şi locuitorii din Şimleu Silvaniei vor întâmpina Anul Nou în centrul oraşului (lângă Poştă, n.r.), unde Primăria va pregăti pentru ei un foc de artificii şi 96 de sticle de şampanie. “Voi fi acolo, în mijlocul oamenilor, pentru a le adresa un cuvânt de final de an. Am alocat pentru acest moment festiv suma de 8.000 de lei din bugetul local”, a declarat primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Ţurcaş.

În celelalte două oraşe sălăjene focurile de artificii vor dura câte 10 minute, lansarea lor fiind programată tot la miezul nopţii. Primarul oraşului Cehu Silvaniei, Andrei Varga, a declarat că locaţia aleasă pentru a sărbători intrarea în 2013 este Parcul Central, la fel ca în anii anteriori. Pentru acest moment, administraţia locală cehană a cheltuit 4.500 de lei. În Jibou, focurile de artificii se vor observa cel mai bine din zona sensului giratoriu, aceasta fiind – potrivit viceprimarului Claudia Indrieş – locaţia aleasă de oficialităţi pentru a fi alături de populaţie la trecerea într-un an nou.

 

One Thought to “Anul Nou – întâmpinat cu artificii”

  1. FONDURI NERAMBURSABILE UE

    2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Leave a Comment