18 ani şi… 187 km/h în Sălăjeni

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat astăzi un tânăr care circula cu viteza de peste 180 km/h, fiind înregistrat cu aparatul TruCam. Șoferul a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile.

Vineri, 5 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F . În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr de 18 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul pe Drumul Național 1F. La intrarea în localitatea Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, însă limita maximă de viteză era de 40 km/h, întrucât se efectuau lucrări pe partea carosabilă. Față de acesta, polițiștii au luat masura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pe o perioadă de 90 de zile.

Conform O.U.G. 195/2002, depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv și pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte amendă.

5 Thoughts to “18 ani şi… 187 km/h în Sălăjeni”

 1. Unu

  Unul de asta trebuia urmarit in trafic si impuscat pe loc! Dupa aceea se putea rezolva ca nu a oprit la somatia politistului, parerea mea!

  1. Anonim

   Dar de ce să coste muniția, benzina și munca polițistului? Mai bine să fi intrat el într-un stîlp! Deoarece peste 90 de zile un derbedeu de-ăsta poate omoară o familie.

 2. Anonim

  am pemis de 33 de ani dar in ultima vreme cati nebuni circula pe drumurile publice e dezastru,daca respecti viteza in localitati se afla cate un destept sa i ti faca cu flash urile sa mergi mai repede ,depasiri inainte de curba ,pe linie continua,inaintea trecerilor de pietoni etc .dezastru!!!

 3. Anonim

  Ieri, în 5 iunie, nu a fost nimic, mai învață istorie!

 4. Anonim

  Mai termina cu comentariul asta ca l-ai imprastiat peste tot!

Leave a Comment