1 mai ghinionist ca altul

1 mai ghinionist ca altulZiua libera de 1 mai a fost una cu ghinion pentru cinci participanti la trafic, trei dintre ei fiind accidentati grav, iar ceilalti doi usor, conform datelor furnizate de Inspectoratul de Politie al Judetului Salaj. Astfel, in ziua cu pricina, in jurul orei 12.00, R. Bogdan, in varsta de 26 de ani, din Jibou, in timp ce conducea un autoturism prin localitatea Somes Odorhei, a accidentat usor un copil de cinci ani din localitate, care, lasat nesupravegheat, a traversat strada prin loc nepermis. In aceeasi zi, in jurul orei 19.00, in Carastelec, S. Robert, de 21 de ani, din localitate, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului si a parasit carosabilul, intrand in santul din partea stanga a drumului, pe directia de mers Maeriste – Carastelec. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a conducatorului auto si ranirea usoara a unui pasager din autoturism.

Circa doua ore mai tarziu, alte doua accidente. Mai intai, intre localitatile Zalau si Hereclean, P. Dorin, de 36 de ani, din Chichisa, din cauza nepastrarii distantei corespunzatoare fata de autoturismul din fata, a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, un pasager din autoturismul condus neregulamentar a fost ranit grav.

In fine, in localitatea Coseiu, S. Gabriel, de doar 13 ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu bicicleta, a accidentat o persoana de 55 de ani, care circula ca pieton si, fiind sub influenta baturilor alcoolice, s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.

Sambata a fost o zi mai

Alte articole

Leave a Comment