Masonul, Satana şi Antihristul: cei trei care au speriat Festivalul

Mare e grădina Domnului şi mulţi îi sar gardul, în fuga lor cu foc pe coadă, către neant. Deşi nu este pentru prima dată când cineva – neica nimeni în prezent, în cazul nostru – califică o manifestare muzicală, cinematografică ori teatrală drept lucrătura ăluia cu coarne, totuşi, ca să auzi aşa ceva din gura unui aşa-zis politician, fost preşedinte de judeţ, este chiar ceva uau.

Concret, numitul Seplecan Mihai, fost mare şi tare pe la Cluj, clasifică festivalul Untold, care s-a desfşurat weekend-ul trecut, drept un eveniment „masonic” ce „invocă Antihristul” spunând, fără pic de ruşine sau respect pentru victimele Colectiv şi aparţinătorii acestora, că spectatorii de la Untold ar merita aceeaşi soartă cu cea a celor care au sfârşit, nevinovaţi, în clubul bucureştean. Cuprins de un fior bisericesc care îţi umple, realmente, dosul de lacrimi, fostul preşedinte de judeţ, cu palmele împreunate sub bărbie şi ochii către bec, aberează: „Tinerii frumosi şi sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau (voiau!, nota red.) spitale, acum sunt de acord ca megacorporaţiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artişti membri illuminati, ei susţinând prin cumpărarea biletelor acest megaritual masonic. Păi nu îşi merită soarta atunci? La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea Antihristului, spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani.

În momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne și oase un suflet mort într-un corp încă viu dar plin de boli și păcate. Toată construcția socială actuală, bazată pe competiție și pe libertinajul ăsta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru, pur. Fuga şi disperarea după bani, bani şi iar bani. Conduşi de teamă, răutate, invidie, disperare marea majoritate a oamenilor au ajuns niște numere sau roboți. Niște rotițe, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al răului in lume să triumfe. E trist până la țipăt și lacrimi, dar triumfă. Pământul este locul necuratului majoritatea oamenilor aparținându-i și servindu-i direct sau indirect, știind sau neștiind. Sunt oameni, care azi se văd treziți și mâine, le observi somnul adânc (…)”.

Nu neagă nimeni faptul că Pământul a devenit un tărâm al răului, al urii, al violenţei. Sunt lucruri mai mult decât evidente pe care le vedem zi şi noapte, fapte şi atrocităţi cărora oameni nevinovaţi le cad victimă fără să realizeze măcar ceea ce li se întâmplă. Nu neagă nimeni că banul domină orice acţiune sau activitate, însă, referindu-ne strict la legătura dintre cele declarate cu un festival de muzică şi cu dracii, antihriştii, masonii şi << Illuminati >>, deja cred că declaraţiile frizează patologicul şi prostia.

A invoca antihrişti, masoni şi forţe malefice la un festival de muzică, doar pentru că acolo un anumit gen de muzică – rock, trance ori house – îţi sună ţie în tărtăcuţă, a muzică pe care dau din copită dracii, este cale lungă şi de neînţeles. Omul ăsta, despre care aflăm cu stupoare că a condus un judeţ (şi nu oricare!) timp de nişte ani, sugerează că cei care iubesc muzica lui Tiesto şi Van Buuren –  genii ale… genului – merită să sfârşească în chinuri, aşa cum au sfârşit şi tinerii nevinovaţi în infernul de la Colectiv. Prin urmare, asculţi altceva decât Vivaldi, Bach ori vreo colecţie de Pricesne, eşti, cum se spune, dat naibii.

Eşti victimă a masoneriei, ţi se spală cu clăbuci, creierul. Eşti o păpuşă manevrată de forţe oculte iar sunetele acelea apocaliptice care vin de pe scena în care antihristul are chipul unui DJ, îţi pătrund în ureche şi iau la violat, pe rând, trompa lui  Eustache, creierul mic şi coboară încet spre stomac unde te fac varză. Lăsând la o parte râsul care dă în plâns, realizez că unii o iau, într-adevăr, pe câmpii, acolo unde aleargă în curul gol şi urlă către mii de oameni să o ia şi ei la fugă, că vorba aia, vine sfârşitul lumii.

Între timp, ceea ce e într-adevăr tragic, se derulează fără somaţie, zi şi noapte, sub ochii noştri: Arsenie Boca, indus intravenos şi intramuscular pe toate posturile tv, cu nişte aberaţii de nici râsul nu ţi se mai activează, cruduţele, drăguşencele, scapatoşii dar şi alte exemplare bipede îşi etalează în continuare protezele de silicon, prostia şi elucubraţiile nocturne în direct la tv, iar, printre alte nenorociri, echipa noastră de handbal se roagă insistent, prin incantaţii voodoo şi Tatăl nostru pe „repeat”, să mănânce bătaie de la toate echipele pe care le întâlneşte pe meleaguri sud-americane, la Olimpiadă, inclusiv de la naţionalele din Angola, Tazmania şi Malawi. Dar sănătoşi să fim şi, vorba aceea, să mergem şi anul viitor la Untold – o bucurie de festival pentru care ne invidiază toată planeta – dar şi la André Rieu, Angela Similea, Madonna,  ori Veta Biriş, fiecare după cum iubeşte muzica sau muzicantul, şi pentru care aceste evenimente există de fapt, şi nu din motive drăcoaso – masonice, imaginate de minţi ocupate abuziv cu orice altceva în afară de lucruri utile, logice și sănătoase.

Alte articole

4 Thoughts to “Masonul, Satana şi Antihristul: cei trei care au speriat Festivalul”

 1. Vasile

  Tipu’ e de o imbecilitate patologica ce atinge ridicolul, dar ce este mai trist e faptul că cineva la votat si la pus dintr-o funcție publică,,,Ce expertiză ai , cu un asemenea creier, să poți da altora sfaturi, din poziția de ales al neamului ?

 2. Anonim

  Exemplu de fost politician. Bolnav.

 3. Alex

  Super articol, la fel ca si celelalte scrise de tine. Imi place „concluzia finala”. Amin!

 4. Tăunu

  Pt astfel de indivizi, cei care nu merg la biserică sunt satanişti. Lozinca tinerilor de la Colectiv, „18.000 biserici, 425 spitale” a lovit unde trebuie, nimic nu supără mai rău decât adevărul. De fapt, în Bucureşti, în 25 de ani de democraţie, nu s-a construit absolut niciun spital mare, bănetul ţării a fost băgat în cur la popi !

Leave a Comment