Competiţii peste competiţii pentru tenismenii de la CSM Zalău

Federaţia Română de Tenis de Masă a programat la finalul săptămânii trecute runda a a şaptea din cadrul Campionatului Naţional rezervat seniorilor – Divizia A masculin, competiţie în care a fost angrenată şi echipa CSM Zalău. Adversarul echipei zălăuane din ultima rundă a fost CSM Iaşi, în faţa căreia, tenismenii pregătiţi de Victor Puie s-au impus cu 5 – 2. Echipa zălăuană a fost compusă din Andrei Margin, Rareş Olăhuţ şi Gabriel Mărcuţ. Ultimul, care este şi cel mai tânăr component al echipei, a pierdut ambele meciuri disputate, în timp ce Andrei Margin a obţinut trei victorii, iar Olăhuţ, două.
În urma acestui rezultat, echipa zăluană a terminat Seria I pe locul patru, evoluând împotriva formaţiei CSS Ilfov, ocupanta locului patru din Seria a II-a. Partida a contat pentru stabilirea locurilor 7 – 8 la general, iar tenismenii zălăuani s-au impus cu scorul de 5 – 4, terminând astfel pe poziţia a şaptea sezonul în Divizia A, din 16 echipe participante.
Începând de joi şi până duminică, la Giurgiu se va desfăşura returul din cadrul Campionatului Naţional al Diviziei B, unde CSM Zalău participă cu echipa de fete. Formaţia zălăuană este compusă din Demeter Boglarca, Patricia Codaţ şi Barbor Ioana. Pe lângă CSM Zalău, în Divizia A mai evoluează formaţiile: Dunărea Giurgiu, CSTA II Bucureşti, Voinţa Buzău, Chimia Râmnicu Vâlcea, Farul Constanţa II, Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Târgu Secuiesc şi Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” Râmnicu Sărat.
Echipa din Zalău se situează pe locul şase la finalul turului, cu două victorii şi cinci înfrângeri, având nouă puncte acumulate.
Tot la finalul acestei săptămâni este programată la Dej „Cupa Unirii”, o competiţie la care vor participa şi şapte sportivi de la CSM Zalău. La categoria juniori III vor evolua Mara Onicaş, Patriciu Iosif şi David Sav, iar la juniori IV, clubul zălăuan va fi reprezentat de Demjen Eszter, Diana Iacob, Demjen Kata şi Matei Pop.

Alte articole

Leave a Comment