Viceprimarul Daniela Coţa renunţă la AGA

Viceprimarul municipiului Zalău, Daniela Coţa, consilier local din partea PSD Sălaj, a anunţat că renunţă la mandatul de reprezentant al Consiliului Local în adunările generale ale societăţilor Citadin, Uzina Electrică şi Transurbis, la care municipiul Zalău este acţionar.
Invocând motive personale, edilul zălăuan a solicitat înlocuirea sa din calitatea de reprezentant al administraţiei locale la cele trei societăţi comerciale. În aceste condiţii, aleşii municipali vor desemna, în şedinţa de luni, un nou membru pentru adunările generale ale firmelor amintite.
Demersul viceprimarului social-democrat vine la două luni după ce primarul Radu Căpîlnaşiu şi viceprimarul udemerist, Fazakas Nicolae, au renunţat la mandatele lor de reprezentanţi ai Consiliului Local în adunările generale ale acţionarilor la societăţile la care municipalitatea este acţionar ori asociat. Astfel, locul lui Căpîlnaşiu în AGA la Compania de Apă Someş şi la E-Star Distriterm a fost luat de Radu Nistorescu, managerul public al Zalăului, iar Fazakas a fost înlocuit de consilierul UDMR Sălaj, Lakatos Alexandru, în AGA la Transurbis.

Alte articole

7 Thoughts to “Viceprimarul Daniela Coţa renunţă la AGA”

 1. Zălăuan

  Foarte bine c-au renunţat primarul şi vicele, dar totuşi rămâne o întrebare.
  Oare nu se poate renunţa la aceşti AGA-mani ?

 2. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu răspândirea unor zvonuri malitioase în legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

 3. Anonim

  Cine-i Daniela asta, ca tot aud de ea

 4. cetatean

  Daniela-I una care le stie pe toate.Mai cunoastem cazuri care le stiau pe toate si stim ce au patit de craciun!

 5. guthi

  Sa fim seriosi, nici duduia asta si nici eminentele cenusii care sunt pomenite in articol n-ar fi renuntat la statutul de membru AGA daca nu ar fi vorba de incompatibilitate.

 6. Anonim

  Despre incompatibilitatea primarului nimic?

Leave a Comment