Un nou mod de iluminare cu panourile Nanoleaf Aurora

Panourile inteligente Nanoleaf Aurora

Treci la următorul nivel al tehnologiei, alege să deții controlul asupra modului în care vrei să experimentezi inovația.

Panorile inteligente de iluminat Nanoleaf îți vor oferi o incursiune în lumea simțurilor, materializând muzică ta preferată în fascicule multicolore de lumină .

Îmbunătățește-ți starea de spirit creând o simbioză perfectă între muzica ta preferată și cele 16,7 milioane de combinații de culori disponibile în panourile RGBW.

Insipirate din dorința de a oferi utilizatorului o experiență completă, panourile Nanoleaf sunt proiectate de așa manieră încât să recreeze cu ușurință orice tip de atmosferă, astfel puteți opta pentru un cadru relaxant, degajat, de club sau de meditație chiar în propria locuință.

30 Panouri Nanoleaf cu un singur controller

Un singur controller Nanoleaf suportă până la 30 de panouri LED interconectabile, prevăzute cu bandă dublu adezivă, care vă permite să le montați cu ușurință, într-un mod versatil, folosindu-vă de propria imaginație sau ajutându-vă de exemplele prezentate în aplicație.

Aceste panouri de iluminat inteligente sunt ușor controlabile, proiectantul preîntampinând nevoia de manipulare rapidă și nemijlocită, în același timp conferindu-i utilizatorului posibilitatea de a controla dispozitivul direct de pe telefonul mobil sau online prin IFTTT (de la distanță).

Această nouă tehnologie îți oferă posibilitatea de a deține controlul asupra întregii experiențe de utilizare, prin intermediul aplicației Nanoleaf Smarter Series . Printr-o simplă glisare optezi pentru combinațiile de culori pe care le consideri cele mai potrivite și mai mult de atât, ai posibilitatea de a selecta culorile pe game de frecvență.

Aplicația îți permite să alegi între șabloane statice sau dinamice ( disponibile prin modulul Rhythm), în funcție de starea de spirit pe care o ai.

Panourile Nanoleaf reprezintă un progres incontestabil, utilizatorul având posibilitatea de a interacționa vocal cu dispozitivul, activând scene nou create sau programate prin Siri, Amazon Alexa sau Asistent Google dar și fizic, folosind butonul de comutare.

Durata de viață a panourilor este de până la 25.000 de ore, redă un număr de 16.7 milioane de culori, are un flux luminos de 100 lumeni/panou și o gamă de temperatură cuprinsă între 1200K-6500K.

De ce să alegi panourile Nanoleaf?

În momentul de față Nanoleaf este singurul dispozitiv de iluminat inteligent, capabil să ofere o simbioză perfectă între percepția vizuală și auditivă.

Da! Cu panourile Nanoleaf vei păși într-o nouă eră a tehnologiei, putând să experimentezi noi senzații, de acum vei putea vedea, simți și rezona cu muzica ta preferată.

Atunci când modulul Rhythm nu este conectat, dispozitivul se comportă precum un aparat sofisticat de iluminat, recreând cu fidelitate toate șabloanele pe care le conturezi în aplicație.

În momentul în care panourile Nanoleaf sunt puse în funcțiune, acestea nu îți vor semăna cu nimic din ce ai văzut până acum! În schimb, te vor atrage și surprinde prin complexitatea modului în care funcționează și inovația experienței de utilizare.

Fie că alegeți să achiziționați panourile inteligente de iluminat Nanoleaf Aurora pentru locuința personală, spațiul de lucru sau pentru afacerea dumneavoastră, un lucru este cert și anume că odată instalate, aceste panouri vor schimba într-un mod profund spațiul, aducând un aport de tehnologie, estetic și practic, fără precedent.

Le puteți găsi pe www.inowgsm.ro

Alte articole

Leave a Comment