Tot mai multe locuri de muncă vacante în Sălaj

În evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Sălaj (AJOFM Sălaj), sunt disponibile194 locuri de muncă vacante. Din acestea, 10 se adresează persoanelor care dețin studii de licență (inginer, șef sector în industria prelucrătoare, specialist îmbunătățiri procese), iar 184 sunt destinate persoanelor cu studii medii (operator prelucrare cauciuc, electrician, mecanic, tehnician electronic, tapiţer, bucătar şef/ajutor bucătar, muncitor necalificat etc). La această dată există 65.467 de locuri de muncă vacante la nivel naţional şi 248 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro, lista locurilor de muncă disponibile găsindu-se în secțiunea Locuri de Muncă Vacante. Cei interesați să se angajeze în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele disponibile accesând www.anofm.ro/EURES.

One Thought to “Tot mai multe locuri de muncă vacante în Sălaj”

  1. […] În evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Sălaj (AJOFM Sălaj), sunt disponibile194 locuri de muncă vacante. Din acestea, 10 se adresează persoanelor care dețin studii de licență (inginer, șef sector în industria prelucrătoare, specialist îmbunătățiri procese), iar 184 sunt destinate persoanelor cu studii medii (operator prelucrare cauciuc, electrician, mecanic, tehnician electronic, tapiţer, bucătar şef/ajutor bucătar, muncitor necalificat etc). La această dată există 65.467 de locuri de muncă vacante la nivel naţional şi 248 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European. Persoanele interesate să ocupe un… Citeste mai mult […]

Leave a Comment