Străzile 22 Decembrie și Cloșca din Zalău au primit banii pentru reabilitare

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a anunțat vineri, în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local, că în primăvara anului viitor vor începe lucrările de reabilitare a străzilor 22 Decembrie 1989 (fostă Crasnei) și Cloșca, din municipiu.

“Am semnat contractele de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale, fondurile guvernamentale fiind asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Vom începe lucrările imediat ce condițiile meteo ne vor permite”, a spus edilul zălăuan. Contractele au o valoare totală de aproximativ 8.400.000 de lei, banii vin de la Guvern, iar prima stradă pe care vor începe lucrările, fiind făcută deja achiziția în acest sens, este strada Cloșca.

Alte articole

3 Thoughts to “Străzile 22 Decembrie și Cloșca din Zalău au primit banii pentru reabilitare”

 1. Anonim

  De ce va limitati doar la asfaltare? de ce nu le luati pe rand, una cate una si sa executati lucrari complete, largirea carosabilului sau a trotuarului, (dupa caz), amenajarea unei pistei de biciclete, a santului, a trotuarului a canalizariii, aica tot ce cuprinde spatiul public, pana in poarta omului. Nu sunt fonduri, inteleg, macar doaua astfel de strazi pe an, si in 4-5 ani Zalaul ar fi altceva…Ce naiba e asa greu?In felul asta ramane ceva…In primavara s-a afaltat blvd spre gara, acum e praf…ce insemna ca–turile astea? Daca tot asa continuati, in veci nu va fi ce trebuie orasul asta. Chiar atat de ignoranti sunteti, voi functionarilor, incat sa nu relaizati lucrurile astea?

  1. Pipa

   Asta se si face. Reabilitare totala

 2. Anonim

  Strada Cloşca este sufocată din cauza locatatarilor care-şi lasă maşinile în faţa porţii, pe stradă. Au, curţi, garaje dar, lasă maşinile în stradă, evident, numai ziua !

Leave a Comment