Sebastian Balla a câștigat Loganul de la concursul Multicom

Marele câștigător al campaniei “Construiești cu noi tot anul. Noi îți dăm cadou Loganul” extras astăzi din urna plină cu taloane, este Sebastian Balla, are 44 de ani și este din Zalău.

Mă bucur foarte mult că am câștigat această mașină. N-am câștigat până acum niciodată nimic. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit în toată viața mea – a spus Sebastian Balla, după ce și-a văzut premiul.

Concursul s-a desfășurat în magazinele Multicom Zalău și Multicom Jibou, între 8 martie 2018 și 20 decembrie 2018. În competiție au intrat toți cei care au făcut cumpărături de cel puțin 200 de lei de la unul dintre magazinele Multicom. 50.000 de tichete de tombolă au fost completate în perioada de concurs.

După cum bine se știe, compania MULTICOM a fost fondată în anul 1992 de către soții Gavril și Floare Iepure. În prezent, societatea are 145 de angajați, care lucrează într-un magazin de bricolaj de peste 6.000 de metri pătrați, situat pe un teren de 17.000 de metri pătrați, în orașul Zalău, precum și într-un magazin de 800 de metri pătrați, situat pe un teren de 10.000 de metri pătrați, amplasat în orașul Jibou.

M.S.

2 Thoughts to “Sebastian Balla a câștigat Loganul de la concursul Multicom”

  1. Anonim

    Oare ii mai fac multă reclama ziarele la iepuru asta?

  2. Anonim

    Iepure nu-i decât o vulpe şireată.

Leave a Comment