Se vinde Rominserv – fosta Armătura?

Rominserv Valves (IAIFO) Zalău s-ar putea să dispară din peisajul industrial zălăuan. Fosta fabrică Armătura, actualmente Rominserv Valves, s-ar putea să fie vândută, cel mai probabil la “fier vechi”, toate construcțiile urmând să fie demolate. Deși informația nu a fost confirmată oficial de către directorul Ioan David, surse din cadrul societății au dat ca probabilă această tranzacție ce va însemna, practic, desființarea fabricii. Conducerea societății nu a confirmat acestă informație, iar cei de la sediul central din București nu au oferit un răspuns solicitării noastre. Tot surse din cadrul societății au spus pentru Magazin Sălăjean că un comunicat oficial în acest sens va fi făcut la începutul săptămânii viitoare. Rominserv Valves este parte a grupului Rominserv, din cadrul concernului Rompetrol.

4 Thoughts to “Se vinde Rominserv – fosta Armătura?”

 1. Ardelean Cornel

  Iata cum dispare ARMATURA , care a asigurat painea pentru multi salajeni . Ce faceti d-lor care conduceti soarta judetului nostru ???Iar ma cenzurati ?

  1. Sase dase

   Cornele, conducerea județului nu poate face nimic. Fabrica este in proprietate privată a grupului Rompetrol care la rândul sau aparține kazahilor de la Kaz MunaiGaz. Deci nici măcar nu are ca proprietar o entitate românească.

  2. Anonim

   Cornelush, cine te cenzureaza ca vad ca apar comentariile tale 🤣 ce sa faca sefii judetului la o firma privata? Tot comunist ai ramas 😀

 2. Anonim

  Pentru prietenii mei Anonimi :Sunt cenzurat , in toate cazurile importante si astazi , cu greu scapa cate un comentariu precum cel despre Armatura. Daca am ramas „tot comunist ” mai ramane de stabilit in timp, oricum cu forma de capitalism salbatic de astazi nu stiu cati dintre noi suntem de acord. Va intrebati de ce comentez asumandu-mi public responsabilitatea ?

Leave a Comment