Se fac angajări în confecţii şi prestări servicii

Oferta de pe piaţa muncii din Sălaj cuprinde, în această perioadă, 176 de locuri de muncă, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj. Dintre acestea, 49 sunt disponibile în industria confecţiilor, unde trei agenţi economici au nevoie de muncitori necalificaţi, confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, operatori confecţioneri îmbrăcăminte şi confecţioneri asamblori articole textile. În producţie şi prestări servicii, nu mai puţin de 15 societăţi au anunţat că vor să angajeze 36 de persoane în posturi precum tehnician dentar, paznic, proiectant inginer construcţii, lăcătuş mecanic, agent de turism, sudor sau tehnician sistem de securitate.

Alte 32 de joburi sunt puse la bătaie în comerţ, unde se caută vânzători, lucrători comerciali, dar şi muncitori necalificaţi. Sălăjenii care vor să lucreze în industria lemnului pot alege dintre cele 28 de locuri de muncă vacante, ca tâmplari sau necalificaţi, în timp ce în construcţii se caută 26 de persoane pentru a munci ca zugravi, finisori terasamente şi zidari.
Oferta este completată de cele cinci posturi de cofetar şi ospătar scoase la concurs de două firme din turism şi industrie alimentară.

Alte articole

Leave a Comment