România va primi 2,6 miliarde de euro, suma aferentă primei cereri de plată din cadrul PNRR!

„Comisia a avizat favorabil solicitarea noastră, ca urmare a faptului că am reușit să îndeplinim țintele și jaloanele asumate. Este rezultatul efortului coordonat al echipei guvernamentale și pentru acest lucru le mulțumesc colegilor. Trebuie să menținem ritmul accelerat al reformelor din toate domeniile și să ne pregătim pentru transmiterea celei de-a doua cereri de plată în luna octombrie.

Voi monitoriza cu atenție îndeplinirea obiectivelor asumate prin acest mecanism, astfel încât România să beneficieze de cele aproximativ 30 de miliarde de euro. Ne-am propus să folosim aceste fonduri în domenii cheie pentru modernizarea României. Autostrada Moldovei este în linie dreaptă, am semnat deja contractele de finanțare pentru construcția de creșe, pentru renovarea unor obiective sociale importante, dar și pentru proiectele de tranziție verde. Continuăm în același ritm!”, premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae-Ionel Ciucă.

Biroul de presă al PNL

(P)

2 Thoughts to “România va primi 2,6 miliarde de euro, suma aferentă primei cereri de plată din cadrul PNRR!”

  1. […] „Comisia a avizat favorabil solicitarea noastră, ca urmare a faptului că am reușit să îndeplinim țintele și jaloanele asumate. Este rezultatul efortului coordonat al echipei guvernamentale și pentru acest lucru le mulțumesc colegilor. Trebuie să menținem ritmul accelerat al reformelor din toate domeniile și să ne pregătim pentru transmiterea celei de-a doua cereri de plată în luna octombrie. Voi monitoriza cu atenție îndeplinirea obiectivelor asumate prin acest mecanism, astfel încât România să beneficieze de cele aproximativ 30 de miliarde de euro. Ne-am propus să folosim aceste fonduri în domenii cheie…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment