Reprezentanții Primăriei Zalău au inaugurat hala “Astralis” în cel mai mare secret

Așa cum anunțam zilele trecute într-un articol al cotidianului nostru, lucrările la Hala din Piața Astralis au fost finalizate la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, vineri, 23 noiembrie, în prezența viceprimarilor Teodor Bălăjel și Fazakas Nicolae, reprezentanți ai ISU, ISC, SDEE, Compania de Apă Someș și Delgaz Grid Zalău, dar în absența presei care nu a fost anunțată despre acest eveniment important pentru zălăuani, complexul agroalimentar nou construit a fost recepționat. Potrivit unui comunicat al municipalității, în cadrul acestui obiectiv de investiții care a costat 2.559.300 de lei, a fost prevăzută construcţia unei hale agroalimentare cu o suprafaţă construită de 858,46 metri pătrați, cu regim de înălţime parter, 16 spații modulare și construcţia unui grup sanitar; asigurarea utilităţilor: alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială și alimentare cu energie electrică; amenajarea unui corp de clădire anexă în exteriorul halei agroalimentare, în care funcționează centrala termică, precum şi un punct de colectare a deșeurilor.
Durata de execuție a lucrărilor efectuate, de SC Lotus SRL Zalău, a fost de 11 luni, termenul fiind respectat de constructor.
Hala va fi dată în folosință după jumătatea lunii decembrie, astfel încât zălăuanii își vor putea face cumpărăturile de Sărbători în acest spațiu comercial nou și modern.

 

Alte articole

One Thought to “Reprezentanții Primăriei Zalău au inaugurat hala “Astralis” în cel mai mare secret”

  1. Anonim

    Că de obicei plimbatorii de hârtii din instituțiile publice, care se cred cu mai multe perechi de c..ie, dar de fapt niste impotenți profesional, unii și fizic, in loc să muncească ceva serios, taie panglici.M.ie PSD și UDMR

Leave a Comment