Reprezentanţii patronatelor din Sălaj, la masa discuţiilor cu autorităţile

Principalele probleme cu care se confruntă patronatele şi mediul de afaceri sălăjean au fost prezentate şi analizate într-o întâlnire găzduită de Instituţia Prefectului Sălaj. La întâlnire au participat prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, preşedintele Organizaţiei Patronilor Sălaj, Alin Buză, directori de instituţii publice deconcentrate şi oameni de afaceri.

Întâlnirea  s-a desfăşurat zilele trecute şi a avut ca scop stabilirea de relaţii pentru realizarea unui dialog direct între organizațiile patronale și instituțiile deconcentrate din Sălaj, în vederea soluţionării rapide a unor eventuale probleme apărute în relaţiile dintre cele două părţi. Reprezentanţii mediului de afaceri au prezentat principalele dificultăţi întâmpinate în activitate, inclusiv problemele în relaţia cu anumite instituţii deconcentrate. Asemenea întâlniri urmează să mai aibă loc la nivel judeţean, totul din dorinţa de a găsi soluţii legale şi eficiente la greutăţile existente mai ales în această perioadă dificilă.

One Thought to “Reprezentanţii patronatelor din Sălaj, la masa discuţiilor cu autorităţile”

  1. […] Principalele probleme cu care se confruntă patronatele şi mediul de afaceri sălăjean au fost prezentate şi analizate într-o întâlnire găzduită de Instituţia Prefectului Sălaj. La întâlnire au participat prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, preşedintele Organizaţiei Patronilor Sălaj, Alin Buză, directori de instituţii publice deconcentrate şi oameni de afaceri. Întâlnirea  s-a desfăşurat zilele trecute şi a avut ca scop stabilirea de relaţii pentru realizarea unui dialog direct între organizațiile patronale și instituțiile deconcentrate din Sălaj, în vederea soluţionării rapide a unor eventuale probleme apărute în relaţiile dintre cele două părţi. Reprezentanţii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment