Rabla pentru electrocasnice 2019: sălăjenii trebuie să folosească voucherele până în 15 iunie, altfel le pierd

Persoanele care s-au înscris în programul Rabla pentru electrocasnice mai au puțin peste două săptămâni la dispoziție pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea sunt anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi la înlocuirea electrocasnicelor vechi, potrivit unui comunicat recent al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Printr-un comunicat de presă publicat recent pe website-ul propriu, AFM a anunțat publicarea listei ce cuprinde persoanele acceptate în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

Persoanele ce se regăsesc pe lista publicată chiar azi mai au la dispoziție doar puțin mai mult de două săptămâni pentru a utiliza voucherele obținute la magazinele validate în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice.

Mai exact, beneficiarii voucherelor le vor putea folosi până în data de 15 iunie 2019, altfel acestea se vor anula, sumele rezultate în urma anulării voucherelor devenind disponibile, începând cu data de 17.06.2019, pentru noi înscrieri.

Potrivit comunicatului, în această sesiune s-au înscris 73.769 de persoane, acestea solicitând nu mai puțin de 124.018 de vouchere. În plus, AFM a publicat de puțină vreme și lista comercianților validați în ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice.

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, cei interesați au posibilitatea să ceară bani de la stat, printre altele, și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului Rabla pentru electrocasnice s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

 

One Thought to “Rabla pentru electrocasnice 2019: sălăjenii trebuie să folosească voucherele până în 15 iunie, altfel le pierd”

  1. aaa

    ca sa le consumi, trebuie sa le primesti. Ciudat cum comerciantii au scos din oferta lor majoritatea produselor.

Leave a Comment