Primarul Ionel Ciunt: “Guvernul a alocat bani pentru șoseaua de centură a Zalăului”

Prezent la Bucureşti, săptămâna trecută, pentru a susţine două mari proiecte ale Zalăului în faţa reprezentanţilor Guvernului şi ai Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), primarul Ionel Ciunt spune că a sosit timpul în care trebuie să ne bazăm pe certitudini, şi mai puţin pe promisiunile… predecesorilor săi. Este vorba despre eterna şosea de centură dar şi despre Cinematograful Scala. Edilul zălăuan spune că deja au fost alocaţi 5, 3 milioane de lei pentru demararea studiului de fezabilitate la construcţia tronsonului doi al centurii, ce măsoară aproape 7 kilometri. Ionel Ciunt mai afirmă că documentul prin care aceşti bani vor fi alocaţi şoselei de centură a fost semnat şi a ajuns la Regionala Cluj a Companiei de Autostrazi şi Drumuri Nationale, şi că acest lucru reprezintă o certiudine şi nu doar o promisiune, aşa cum alţii au făcut în nenumărate rânduri, în trecut sau recent.

“Este pentru prima dată când un Guvern alocă bani acestui proiect. Restul au fost vorbe în vânt”, a spus Ionel Ciunt în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul Ionel Ciunt a dat ca sigură această sumă, acesta fiind şi unul din scopurile pentru care s-a deplasat la Bucureşti. Totodată, edilul a purtat discuţiile finale cu reprezentanţii CNI în privinţa proiectului “Cinematograf Scala”, rezultatele întrevederilor ce au avut loc la Bucureşti fiind pozitive şi în această privinţă.

15 Thoughts to “Primarul Ionel Ciunt: “Guvernul a alocat bani pentru șoseaua de centură a Zalăului””

 1. Anonim

  Mare noroc au zalauanii cu acest doctor de cai+magari!

  1. Anonim

   Noroc ai si tu mai,ca are cine sa te trateze la copita!

 2. Anonim

  Adică 5,3 milioane de lei de sifonat din bugetul public sub lozinca „fezabilitate”. Și cinematograf le trebuie tot pentru firmele de casă ale PSD-ului!

 3. Anonim

  Sa fim seriosi. Aici nu e meritul lui Ciunt, ci Marc este. Mai bine zis, amandoi.
  Important este sa se faca odata!

 4. Anonim

  SĂ MEARGĂ MAI DES LA BUCURESTI …

 5. fost alocaţi 5, 3 milioane de lei pentru demararea studiului de fezabilitate la construcţia tronsonului doi al centurii

  asta e titlul correct !!!
  si doar de curiozitate, pe unde cred astia ca va trece centura? sau iarasi o sa facem un studio de rahat, si terenul necesar nu o sa-l avem !
  nu trebuia prima data sa resolve primaria terenul si dupa aceea sa faca studio de 5 miilioane de lei?

 6. Anonim

  bani aruncati la o firma de consultant-proiectare, firma care o sa fie recunoscatoare cu cei care ii fac cadou 5 mil de lei
  de ce? caci asa se practica? se ia vechiul proiect, se mai modifica/ completeaza pe ici pe colo, si gata !!

 7. Anonimus

  Mai bine ar repara str. Crasnei ca ne rupem zilnic masinile de 7 ani de cand o fost sparta de aia cu canalizarea

 8. Cum spre deosebire de altii?

  Pai cum adica a facut ce n-a facut altii? A fost deja facut un studiu de fezabilitate acum cativa ani, dar e deja expirat. Insa nu s-a facut nimic in plus acum fata de ce facuse vechea administratie, e o dezinformare.

 9. Ioan

  Bravo Ciuntule, se vor bucura „centuristele” ca au unde sa stea, in asteptarea ofertelor!

 10. Anonim

  Baga din top ca romanul crede.Alti bani sifonati pentru „studii” si atat!

 11. Anonim

  Bai primare ai copiat programul lui abramburel??El era cu centura!Sa i faci un loc bun si lui abramburica honorica ca au cam expediat o femeile maritate de prin capitala.

 12. .

  Mai lasati dracului comentariile rautacioase la adresa d-lui PRIMAR nici daca aduce bani in Salaj nu e bine ??? ca pentru ce-i aduce nu-i treaba magarului de unde beau oile apa .

 13. anonim

  Lasa ca o sa ai cinema SCALA si vei vedea unde sint banii nostri !

 14. zalaucu

  tov. ciunt cu respect va anunt ca toata lauda dvs. a fost facuta de catre guv. CIOLOS…adica avizul ministerului apararii si demararea licitatiei pt. studiu si proiectare a fost facuta de catre guv. CIOLOS . da nu asta conteaza ci sa nceapa odata lucrarile…

Leave a Comment