Peste 2.000 de locuri de muncă în diverse domenii, disponibile în UE

Operatorii economici din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 2.100 de locuri de muncă, majoritatea în Spania, a anunţat, zilele trecute, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Conform datelor centralizate, angajatorii din Spania pun la dispoziţia lucrătorilor români 963 locuri de muncă, în timp ce în Germania sunt disponibile 517 de posturi, iar în Marea Britanie un număr de 201 locuri vacante.

De asemenea, muncitorii români pot alege dintre cele 83 de locuri de muncă în Olanda, 80 în Letonia, 75 în Irlanda, 69 în Ungaria, 25 în Estonia, 20 în Polonia, 17 în Norvegia, câte 11 posturi în Slovacia şi Suedia, 10 în Lituania, nouă în Malta, patru în Franţa, două în Belgia şi câte un loc de muncă în Bulgaria, Croaţia şi Finlanda. Ofertele cuprind locuri de muncă în agricultură, gastronomie, prestări servicii, industrie ușoară, industria prelucrării lemnului precum și locuri de muncă pentru cei ce doresc să îngrijească persoane în vârstă, pentru șoferi de cursă lungă, zidari, parchetari, zugravi, instalatori, recepționeri hoteluri și hosteluri și altele.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Sălaj din Zalău, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

 

 

Alte articole

Leave a Comment