Oportunităţi de angajare în instituţiile publice din Sălaj

Mai multe instituţii publice din judeţ au anunţat, în această perioadă, organizarea de concursuri pentru recrutarea de personal. Cele mai multe posturi, şase la număr, sunt disponibile la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, secţie a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, instituţie care este în căutarea a doi profesori de pian, a unuia de chitară, de vioară, canto popular şi a unuia de pian, teorie şi solfegii.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj şi-a propus să încadreze în muncă un kinetoterapeut la Complexul de Servicii Sociale nr. 2 Zalău, un ergoterapeut pentru Complexul de Servicii Sociale Şimleu Silvaniei, un medic la Centrul de Asistenţă Medico-socială şi un asistent medical pentru Complexul de Servicii Sociale Crasna.
Alte două locuri de muncă sunt vacante la Direcţia Agricolă Judeţeană Sălaj. Printre acestea, fotoliul de director executiv adjunct, funcţie pentru care se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; studii de master sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, şi cel puţin trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Celălalt post pus la bătaie este pentru auditor principal.
Şi în administraţia publică locală sunt câteva scaune libere. Printre primăriile care vor să îşi completeze echipele de lucrători se numără cele din Zalău (consilier debutant în cadrul Compartimentului de presă, cultură, sport, relaţii interne-externe), Şimleu Silvaniei (muncitor necalificat în cadrul Biroului administrativ – gospodăresc, administrarea pieţei), Hereclean (două posturi de consilier debutant la Compartimentul programe, proiecte achiziţii publice, implementare proiecte contractate; respectiv la Compartimentul registrul agricol şi relaţii cu publicul).
Lista angajatorilor este completată de către Şcoala Gimnazială nr. 1 Românaşi, unde este nevoie de un şofer pe microbuzul şcolar şi de Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa – Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj, cu trei posturi de şefi pentru Formaţia Service Zalău, Formaţia Acumulare Varsolt Crasna – Amonte şi Formaţia Crasna Aval.

Leave a Comment