O nouă facilitate pentru bugetari: 300 de lei în plus la salariu

De la 1 decembrie, bugetarii sălăjeni vor primi 300 de lei în plus la salariu. Suma reprezintă indemnizaţia lunară de hrană prevăzută în legea salarizării unitare.
Potrivit prevederilor legislative, ordonatorii de credite sunt obligaţi să acorde în fiecare lună indemnizaţii de hrană reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată.
Excepție fac cei care lucrează în Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, precum şi a personalului poliţiei locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Alte articole

3 Thoughts to “O nouă facilitate pentru bugetari: 300 de lei în plus la salariu”

  1. Anonim

    Pic de rusine n au acesti conducatori. Cei care lucram la partron murim de foame, suntem.mereu ignorati. Iar Teodorovici vrea sa ne aduca acasa sau sa nu ne mai lase sa muncim afara. La groapa cu voi, nenorocitilor. Ciuma si holera subteti pentru tara asta, comunisti ordinari!!! Nici pe vremea lui Stalin nu se intamplau asemenea nedreptati. Dumnezeu sa va bata in cel mai rau mod posibil.

  2. Anonim

    Pensionarii nu primesc ? Ei numai mamanca ?

  3. Anonim

    Trăiască burghezia bugetară

Leave a Comment