Noua strategie de dezvoltare a judeţului Sălaj, lansată în consultare publică

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a lansat în consultare publică „Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Sălaj pentru perioada 2021 – 2027”. Documentul poate fi consultat accesând linkul https://cjsj.ro/date/pdfuri/Strategie_Salaj_2021-2027.pdf, iar cei interesați pot transmite comentariile, propunerile sau opiniile până în 22 octombrie , ora 14, pe adresa de e-mail: integrarecjsj@yahoo.com. Acestea vor fi centralizate, analizate și transmise prestatorului SC CMPG Consultancy SRL, în vederea completării și finalizării documentului strategic. „Pentru o dezvoltare socio-economică durabilă, Sălajul are nevoie de o viziune strategică pe termen lung, de un plan coerent, de obiective bine definite. Ne aflăm pe ultima sută de metri a procesului de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Sălaj pentru perioada 2021-2027 și am convingerea că la finalul acestui demers, vom avea un instrument de lucru conectat la realitățile din județ și adaptat nevoilor și priorităților din sănătate, infrastructură, educație, mediu, turism, cultură și asistență socială. Valorificarea într-un mod cât mai eficient a atuu-rilor pe care le are Sălajul va accelera ritmul de creștere economică, va îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor și va reduce decalajele de dezvoltare față de alte județe din regiune. În plus, printr-un parteneriat solid și de durată între cetățeni, administrații locale, mediu de afaceri și societate civilă, județul nostru va deveni unul competitiv, durabil și incluziv”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj. După finalizarea etapei de consultare publică, documentul va fi supus aprobării plenului CJ Sălaj.

 

4 Thoughts to “Noua strategie de dezvoltare a judeţului Sălaj, lansată în consultare publică”

 1. Roiu

  După ce-am scăpat de un premier repetent și pușcăriaș, cea mai bună strategie ar fi aruncarea la lada de gunoi a istoriei a liberalilor, nu reprezintă interesele românilor ci ale multinaționalelor !

  1. Anonim

   Asta ai citit-o tu in cartile de povesti pe care le-ai primit de la partid, nu-i asa? La lada de gunoi trebuie sa mearga amandoua partidele care de 30 de ani au distrus Romania – PSD (Ciuma Rosie) si PNL (Ciuma galbena). Deci, luati-va de manuta si sariti in buda impreuna.

 2. Ioan

  In „Noua strategie de dezvoltare a Judetului Salaj „; intra si Judetzu Zalau ?!?

  Nu regasesc la pagina 278: mult laudata scurtatura intre Dumbrava si Centura 1.

 3. I.C.

  560 de pagini de poliloghii propagandistice!

Leave a Comment