Nouă afaceri sălăjene, premiate la Topul Naţional al Firmelor

Judeţul Sălaj este reprezentat la cea de-a XIX-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), de 48 de companii. Nouă dintre ele au reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului, acestea urmând să fie premiate în cadrul unei gale ce va avea lor la Bucureşti, joi, 22 noiembrie, la sediul CCIR.
Este vorba despre Angar Prod SRL Cehu Silvaniei (întreprinderi mijlocii, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte), Sentosa Impex SRL Hida (întreprinderi mijlocii, fabricarea vopselelor), West Co Impex SRL Crişeni (microîntreprinderi, fabricarea sticlei şi a articolelor din sticlă), Silcotub SA Zalău (întreprinderi foarte mari, producţia de tuburi, ţevi, profile tubulare), Hanna Instruments SRL Nuşfalău (întreprinderi mijlocii, fabricarea de echipamente de măsură, verificare, control şi navigaţie), Grovinvest SRL Jibou (întreprinderi mici, fabricarea de mobilă), Tour Cento Trans Bădăcin (întreprinderi mijlocii, alte transporturi terestre de călători), Atest Investments Crişeni (microîntreprinderi, activităţi de testări şi analize tehnice) şi Medi Serv 2 SRL Zalău (întreprinderi mici, activităţi ale centrelor de îngrijire medicală). Lor li se adaugă alte şapte firme sălăjene ocupante ale poziţiei secunde a clasamentului şi şapte agenţi economici care s-au situat pe locul al treilea.
La întocmirea clasamenului naţional au fost luate în calcul aceleaşi criterii ca şi la Topul judeţean. Astfel, au fost admise în top firmele care obţin profit pozitiv din exploatare şi au o cifrp de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor şi de minim 250.000 în cazul celorlalte societăţi. În ceea ce priveşte indicatorii utilizaţi, pentru stabilirea ierarhiei, aceştia au fost cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat. Topul a fost structurat pe şase domenii de activitate, fiecare dintre acestea împărţită pe grupe de activitate. În final, fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii a conţinut 10 firme.
Potrivit reprezentanţilor Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, “Topul Naţional se organizează de către CCIR, pe baza clasamentelor judeţene, prin interclasarea acestora şi păstrarea primelor maxim 10 poziţii pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderilor”.

Alte articole

9 Thoughts to “Nouă afaceri sălăjene, premiate la Topul Naţional al Firmelor”

 1. nu inteleg

  Nu inteleg Cento nu este o firma in insolventa? Ca pe internet oriunde bati asa scrie. Poti sa fi si asa si asa?

 2. Anonim

  de unde a-i scos-o pe asta cu Cento in insolventa?

 3. dinpix

  INSERCO e in insolventa. Si salajul tatatat

 4. Anonim

  Ce fel de natie suntem ! In loc sa felicitam firmele astea si asa putine, care fac cinste judetului nostru, noi o dam in prostii si barfe cu Insolvente, fara a verifica macar catusi de putin inainte de a face o afirmatie, RUSINE !!! FELICITARI PENTRU CELE 9 FIRME CARE FAC CINSTE JUDETULUI NOSTRU SI CARE 100% POMPEZA SUME FRUMOASE DE BANI LA BUGETUL JUDETULUI NOSTRU.

 5. xxxl

  Felicitari celor 9 firmelor care ne onoreaza judetul ! Felicitari si celor care conduc aceste afaceri !

 6. vocea

  SI TOTUSI DE CE NU ARE VOIE CENTO SA OPREASCA IN STATIILE DE CALATORI DIN ORAS?????????DIMINEATA VIN MULTI NAVETISTI SI COBOARA IN LOCURI PERICULOASE ,LA CULOAREA ROSIE SAU IN LOCURI DEPARTATE DE CELE UNDE MUNCESC SAU INVATA.Oricum acestia nu folosesc mijloacele de transport in comun pentru ca si asa platesc mult pe naveta.Chiar asa grele de cap sunt autoritatile locale??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

 7. Sorin

  In numele Tur Cento Trans va multumesc pentru aprecieri.
  Societatile aflate in procedura de insolventa NU participa la realizarea topului. Nu, Tur Cento Trans nu e in procedura de insolventa, spre fericirea celor 160 de familii ale angajatilor.Pe de alta parte nu trebuie nicidecum blamate societatile care trec prin procesul de insolventa, nu e o rusine ci doar o consecinta a vremurilor tulburi pe care le traim. Statiile in care ar trebui sa opreasca TOATE autobuzele sunt concesionate societatii Transurbis, ca atare, in fapt si-au pierdut utilitatea de statii (cu adevarat) publice, din punctul meu de vedere. Sunt, in realitate, din pacate, statiile exclusive ale celor ce utilizeaza serviciile Transurbis…si atit.
  Sorin Campan – administrator Tur Cento Trans.

 8. cristina

  felicitari CENTO si celorlalte firme care detin un numar considerabil de angajati

 9. a

  This website is great 2c3c5fb11c75fb685d381605e4abaaa9

Leave a Comment