Michelin oprește producția la Zalău

Michelin România se aliniază deciziilor luate la nivelul întregii industrii auto şi oprește producția la Uzina de Anvelope din Zalău. Uzina Zalău Cord nu mai funcţionează din data de 28 martie, excepţie făcând anumite activităţi critice sau cu foc continuu care vor avea un program specific.
M. S.

3 Thoughts to “Michelin oprește producția la Zalău”

 1. Anonim

  Hodina binemeritata.sa marga netflixu,hbo si pornhub 🙂

 2. Anonim

  1.statul a fost evaziv in sprijinirea mediului privat. Banca iti va amana rata, conform OUG 37, doar daca ai scadere de venituri la martie comparativ cu ianuarie si februarie. Dar tu ai lucrat cu Michelin pana in 31.03, deci nu ai scadere, deci nu beneficiezi, desi stai acasa pana productia incepe din nou. Deci: 1-0 pt stat.
  2.pt ca banca sa iti amane rata, trebuie sa nu ai restante. Pai daca nu mai lucrezi, si nici nu stii cand o sa incepi, chiar daca ai bani, nu mai platesti, ca trebuie sa ai bani de paine pana la vara. Deci, fara amanare la rata. Deci: 1-0 pt banca.
  3. daca va trimite in somaj tehnic, acesta nu poate fi mai mare de 85% din salariul mediu brut, indiferent de salariul anterior. Pe bugetarii care merg cu schimbul la serviciu de ce nu ii plafoneaza nimeni? Deci: 1-0 pt bugetari.
  4. Nu vi se pare ca sunt cam multe zerouri pe o parte si cam putine pe cealalta parte?

 3. Tenariscolectiv

  La tenaris ,sute de oameni se schimba in vestiare ,între schimburi ! Șefii lucrează de acasă, muncitorii se expun . Codul de conduită tenaris : siguranță și sănătate în muncă ,principala minciuna . Nu mă simt în siguranță să vin la servici și să stau langa colegii care inca se mai schimba in vestiare ! Nu vine nimeni sa ne zică ce se întâmplă ! Eu zic că va nenorocii Zalaul ,aceasta fabrică daca nu închide și ea că și celalalte . Țineți minte ce va spun !!!

Leave a Comment