Ludovic Orban anunţă sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenţă şi starea de alertă

Companiile din domeniile afectate de restricţiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicaţii online care ar putea fi funcţională până la începutul lunii septembrie, a declarat, astăzi, la Arad, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, la dispoziţia firmelor care au avut de suferit pe perioada stării de urgenţă şi stării de alertă va fi pusă suma de un miliard de euro.

„Pregătim o aplicaţie informatică, astfel încât toate cererile să fie depuse online şi să fie soluţionate cu celeritate. Până la sfârşitul lunii august, cred că în jurul datei de 1 septembrie, am convingerea că vom fi capabili să lansăm apelul de proiecte”, a afirmat Orban.

El a precizat că în acest program se vor putea înscrie şi firmele din domeniul HoReCa.

Sursa: www.bursa.ro

3 Thoughts to “Ludovic Orban anunţă sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenţă şi starea de alertă”

  1. Anonim

    Am pierdut sirul acestor ” anunta ca pregateste ajutoare”… sa incepem cu primul si cel mai sarac: unde sunt mastile „anuntate” acum doua luni, pentru pensionari si cei cu venituri foarte mici? Nici alea n-ati fost in stare sa le dati. Voi va credeti,cand turnati pe banda asemenea povesti?

  2. Silviu

    Daca era cuplul Dancila&Dragnea, alta era situatia! „La Multi Ani”, comunistilor, de @3 August!

  3. Silviu

    Daca era cuplul Dancila&Dragnea, alta era situatia! „La Multi Ani”, comunistilor, de 23 August!

Leave a Comment