Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu de 28%

Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu fizic de 28%, constructorul turc fiind obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile, semnalează ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

„Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum (20% faţă de graficul stabilit în contract). În prezent, 462 de muncitori (cu 173 de utilaje) lucrează, în două schimburi, la terasamente şi la structurile podurilor şi pasajelor”, a scris Grindeanu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, lucrările pe cei 13,55 de km au început în februarie 2021 şi, potrivit graficului asumat, trebuie să fie finalizate în prima parte a anului viitor.

Contractul pentru proiectare şi execuţie, în valoare de peste 76 de milioane de euro (fără TVA), a fost semnat în septembrie 2020 cu antreprenorul Nurol Insaat Ve Ticaret A.S.şi este finanţat prin POIM 2014-2020.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

5 Thoughts to “Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu de 28%”

 1. […] Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu fizic de 28%, constructorul turc fiind obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile, semnalează ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres. „Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum (20% faţă de graficul stabilit în contract). În prezent, 462 de muncitori (cu 173 de utilaje) lucrează, în două schimburi, la… Citeste mai mult […]

 2. […] Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău au ajuns la un stadiu fizic de 28%, constructorul turc fiind obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile, semnalează ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres. „Lucrările pe şantierul Secţiunii Nuşfalău – Suplacu de Barcău (Autostrada Transilvania) au ajuns la un stadiu fizic de 28%. Constructorul turc a fost obligat să crească mobilizarea pentru a recupera întârzierile înregistrate până acum (20% faţă de graficul stabilit în contract). În prezent, 462 de muncitori (cu 173 de utilaje) lucrează,  » Mai multe detalii […]

 3. Dorin

  Te apuca toata greata cand il vezi pe acest nenorocit de Grindeanu!

 4. Eba

  Nu cumva autostrada trebuia finalizata in 2012? Se lucra la ea cu un costructor cu anvergura, nu cu turci.

 5. Anonim

  Pac ! la 35% imi iau masina de autostrada.Pana atunci,Loganul merge pe judetene !!!!

Leave a Comment