Locuri de muncă vacante pentru şomerii sălăjeni

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 242 posturi, cele mai multe fiind în industria confecţiilor, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.
Potrivit sursei citate, patru companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 104 sălăjeni ca muncitori necalificaţi, confecţioneri articole din piele şi înlocuitori şi asamblori articole textile. În industria lemnului, cinci operatori economici vor să angajeze 45 de persoane, ca muncitori necalificați, fochişti şi tâmplari. Alte 39 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în domeniul producţiei şi prestărilor de servicii, ca instalatori, vânzători, sudori, brutari, patiseri sau operatori calculator, în timp ce în construcţii sunt 22 posturi de zidari, dulgheri, fierari betonişti şi zugravi.
Oferta de pe piața muncii este completată cu 12 locuri de muncă în comerţ (lucrători comerciali, agent de vânzări, vânzători) şi 20 în turism şi industria alimentară (bucătar, ospătar, cofetar, femeie de serviciu).
În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 115 slujbe. În schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare sunt disponibile doar două locuri de muncă: agent de voiaj şi redactor prezentator TV.

Leave a Comment