Locuri de muncă vacante pentru şomerii din judeţ

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 133 posturi, cele mai multe fiind în producţie şi prestări servicii, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.

Potrivit sursei citate, nouă companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 91 sălăjeni ca tinichigii, instalatori, electricieni, controlori calitate, electromecanic, tehnicieni, strungari sau vopsitori. În industria lemnului, un singur operator economic vrea să angajeze nouă de persoane, ca muncitori necalificați şi tâmplari universali. Alte 30 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în industria confecţiilor, ca muncitori necalificaţi sau confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, în timp ce în comerţ sunt trei posturi de vânzător.
În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 60 de slujbe; în schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare sunt disponibile opt locuri de muncă.

Leave a Comment