Lista instituţiilor publice care au scos posturi la concurs

Mai multe instituţii publice din judeţ au lansat concursuri de recrutare de personal pentru perioada următoare. Potrivit portalului guvernamental posturi.gov.ro, cele mai multe anunţuri vizează administraţia publică locală.
Nu mai puţin de opt primării sălăjene vor să îşi completeze echipa. Astfel, Primăria Zalău a anunţat că are nevoie de un consilier principal în cadrul Direcţiei Tehnice – Serviciul investiţii, achiziţii publice şi de un şofer în cadrul Serviciului administrativ, Primăria Jibou face concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat în cadrul Serviciului public de gospodărie comunală, în timp ce la Primăria Nuşfalău se caută un inspector de specialitate debutant (agent turism) în cadrul Compartimentului Centrul de Informare şi Promovare Turistică.

Tot în administraţie mai fac angajări Primăria Sălăţig – un inspector asistent pentru Biroul contabilitate – resurse umane, impozite şi taxe, achiziţii publice, Primăria Chieşd – un consilier debutant la Compartimentul Agricultură, Registru agricol, Primăria Someş-Odorhei – un consilier debutant şi Primăria Benesat – un consilier superior.
În mediul cultural, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău a anunţat că angajează un cercetător ştiinţific în domeniul numismatică, specialitatea numismatică şi restaurare, iar Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, un instrumentist – acordeon.
Alte două posturi sunt diponibile în sistemul sanitar, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău fiind în căutare de două îngrijitoare curăţenie în cadrul Compartimentului Garderobă. Lista locurilor de muncă vacante este completat de un post de laborantă la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău.

Leave a Comment