Legătura Jibou – Românași va crește atractivitatea județului

Consiliul Județean Sălaj (CJ Sălaj) și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au semnat recent un acord de parteneriat, prin care se are în vedere realizarea legăturii rutiere Jibou-Românași. Prin acest drum expres se urmărește conectarea orașului Jibou la nodul de autostradă de la Românași, precum și a localităților regăsite în lungul aliniamentului acestei șosele. Prin urmare, acest drum constituie un pas important în creșterea atractivității dar și a dezvoltării județului.

Dinu Iancu-Sălăjanu – președintele CJ Sălaj, este încrezător cu privire la impactul pozitiv pe care investiția în cauză îl va genera la nivel local, regional și național. Întrebat cu privire la efectele acestei investiții la nivelul Sălajului, acesta a afirmat recent că „Implementarea proiectului va facilita mobilitatea, va asigura conectivitatea cu Autostrada Transilvania și cu viitoarele investiții de infrastructură rutieră și, bineînțeles, va crește atractivitatea județului, a Jiboului și a Văii Someșului pentru investitori”. Totodată, Dinu Iancu-Sălăjanu este de părere că o dezvoltare durabilă, la nivel de județ, este posibilă doar printr-un parteneriat apropiat și solid cu instituțiile statului, cu autoritățile locale dar și cu comunitatea locală. Iar parteneriatul încheiat pentru realizarea legăturii Jibou – Românași este, în opinia președintelui CJ Sălaj, „un exemplu elocvent al colaborării eficiente între toți acești factori, spre bucuria noastră, a tuturor”.

8 Thoughts to “Legătura Jibou – Românași va crește atractivitatea județului”

 1. […] Consiliul Județean Sălaj (CJ Sălaj) și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au semnat recent un acord de parteneriat, prin care se are în vedere realizarea legăturii rutiere Jibou-Românași. Prin acest drum expres se urmărește conectarea orașului Jibou la nodul de autostradă de la Românași, precum și a localităților regăsite în lungul aliniamentului acestei șosele. Prin urmare, acest drum constituie un pas important în creșterea atractivității dar și a dezvoltării județului. Dinu Iancu-Sălăjanu – președintele CJ Sălaj, este încrezător cu privire la impactul pozitiv pe care investiția în cauză… Citeste mai mult […]

 2. […] Consiliul Județean Sălaj (CJ Sălaj) și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au semnat recent un acord de parteneriat, prin care se are în vedere realizarea legăturii rutiere Jibou-Românași. Prin acest drum expres se urmărește conectarea orașului Jibou la nodul de autostradă de la Românași, precum și a localităților regăsite în lungul aliniamentului acestei șosele. Prin urmare, acest drum constituie un pas important în creșterea atractivității dar și a dezvoltării județului. Dinu Iancu-Sălăjanu – președintele CJ Sălaj, este încrezător cu privire la impactul pozitiv pe care investiția în cauză…  » Mai multe detalii […]

 3. Giorgiana

  Povesti, vorbe goale și promisiuni deșarte din partea unui papagal!!!

 4. Anonim

  Cum crește sex-apeal-ul județului dacă se face drum expres din tîrgulețul Jibou la satul Românași? Sau e vorba doar de contracte pentru prieteni?

 5. cetatean

  Am vrea profesionisti si la Consiliul Judetean. Fiecare unde se pricepe. Nu esti de acord domnule cantaret?

 6. Este un pas înainte important pentru promovarea potențialului și resurselor locale. Sperăm că această investiție va atrage investitori, va stimula dezvoltarea durabilă și va aduce beneficii comunității în ansamblu. Felicitări pentru această inițiativă și sperăm să vedem rezultate pozitive în urma creșterii atractivității judetului datorită noii legături.

  1. Marcel

   Mihaela, Mihaela ce analiza profunda și de câcat faci tu! Ce dracu ? Asta-i investiție? Investiții sunt aducțiuni de apa, canalizări, extinderea rețelei de gaze, asfaltări, reabilitări de poduri, scoli, unități medicale , nu rahaturi de astea! Pui botul la inepțiile unui neica nimeni!!!

  2. Anonim

   Mihaelo,Mihaelo.Ai un discurs de robotzel de ala A.I.

Leave a Comment