Întâlnire pe tema proiectelor ADR Nord-Vest, la Primăria Zalău

Sediul Primăriei municipiului Zalău, instituție care are în derulare proiecte cu finanțare europeană în cadrul POR 2014 – 2020, a găzduit marți întâlnirea de lucru cu echipa Agenției Regionale de Dezvoltare – Nord Vest Cluj.

“La întrunire au participat Ionel Ciunt, primarul municipiului, alături de Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas – viceprimari, factori de răspundere ai mai multor compartimente din cadrul instituției și directorul  ADR-NV, Marcel Boloș, împreună cu alți reprezentați ai agenției. În cadrul ședinței de lucru a fost analizat stadiul implementării proiectelor aferente Axelor 3 și 4 din POR 2014 – 2020,  finanțate de Uniunea Europeană.

După discuțiile punctuale pe marginea fiecărui proiect, s-au discutat propuneri de proiecte prioritare pentru viitoarea perioadă de programare, 2021 – 2027, în domeniul mobilității și regenerării urbane, eficienței energetice, turism și adaptare la schimbările climatice”, se arată în comunicatul municipalității. ”Acest tip de întâlniri este foarte util deoarece se face o analiză de progres pentru fiecare proiect al Primăriei municipiului Zalău, depus la ADR-NV, iar clarificările care sunt de făcut le stabilim împreună și investițiile pot fi demarate într-un timp mai scurt” a precizat Ionel Ciunt în cadrul întâlnirii.

 

 

Alte articole

Leave a Comment