În Sălaj, salariați mai mulți și salarii mai mici

Numărul salariaților din județul Sălaj a crescut în luna iulie a acestui an, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Creşterea a fost de 3,9 la sută respectiv cu 1.998 de persoane.
Comparativ cu luna iunie a acestui an, creşterea numărului de salariaţi în Sălaj a fost de 0,2 la sută, respectiv cu 85 de persoane. Efectivul de salariaţi, la sfârşitul lunii iulie a acestui an, a fost de 53.026 de persoane. Potrivit celui mai recent buletin informativ emis de Direcția Județeană de Statistică Sălaj cu privire la ”principalii indicatori economico-sociali ai județului, în luna iulie 2022”, în luna precizată, în ceea ce priveşte câştigul salarial mediu nominal brut acesta a fost de 4.990 de lei/persoană, în scădere cu 1,8 la sută faţă de luna iunie 2022 şi în creștere cu 13,1 la sută faţă de luna iulie a anului trecut. De asemenea, câştigul salarial mediu nominal net în luna iulie a fost de 3.188 de lei/persoană, în scădere cu 1,4 la sută faţă de luna iunie a acestui an şi în creștere cu 16,4 la sută faţă de luna iulie a anului trecut.

foto cu caracter informativ

One Thought to “În Sălaj, salariați mai mulți și salarii mai mici”

  1. […] Numărul salariaților din județul Sălaj a crescut în luna iulie a acestui an, comparativ cu aceeași lună a anului trecut  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment