Doi importanți comercianți de îmbrăcăminte la nivel mondial vor deschide magazine în Zalău

Două importante firme de îmbrăcăminte la nivel european, dar și mondial, vor deschide magazine în noul complex comercial ce va fi construit pe terenul fostei fabrici Armătura. este vorba despre concernul C&A și brandul Takko, un celebru comerciant de produse de îmbrăcăminte cu prețuri reduse, din Germania. Grupul C&A, unul dintre cei mai importanţi cinci retaileri de modă din România, reia dezvoltarea pe plan local într-un ritm accelerat, urmând a deschide noi magazine în multe orașe din țară, inclusiv în Zalău. Grupul C&A, unul dintre cei mai importanţi cinci retaileri de modă care activează și în România, reia dezvoltarea într-un ritm accelerat după ce în ultimii doi ani – 2017 şi 2018 – a mizat pe consolidarea businessului local. Pentru acest an sunt planificate cel puţin cinci deschideri şi o serie de renovări ale magazinelor deja existente. Compania merge înainte cu expansiunea în oraşe precum Bucureşti, Craiova, Zalău, Brăila, Miercurea-Ciuc, Bârlad sau Cluj-Napoca. Retailerul german de modă Takko, prezent în România de mai bine de un deceniu, a ajuns la o reţea de 70 de magazine, cu 5 mai multe decât acum doi ani, potrivit datelor prezentate de Ziarul Financiar. Compania, activă pe segmentul de discount al pieţei de modă, a intrat în România în 2007 şi de atunci a deschis magazine în oraşe mari şi mici deopotrivă. Preţurile mici i-au permis retailerului să intre în oraşe cu 20.000-30.000 de locuitori unde concurenţa era mai redus. Mai exact, nemţii se băteau la început doar cu bazarurile locale şi cu magazine de tipul orice la 13 lei. Takko și-a anunțat intenția de a deschide un magazin și în viitorul complex comercial din Zalău.

Alte articole

One Thought to “Doi importanți comercianți de îmbrăcăminte la nivel mondial vor deschide magazine în Zalău”

  1. Nu doar doi!

    Sa nu uitam nici de New Yorker si Orsay (ambii confirmati, fiindca fac deja angajari pt. mall-ul din Zalau), iar pe partea de imbracaminte sport mai vine sigur si Hervis Sport (deja fac si ei angajari)!

    Ar mai putea fi si altii, sa vedem… conform zvonurilor, ar fi ceva sanse sa vina si H&M. Zara, cel mai probabil, nu va veni, desi au fost ceva zvonuri ca ar veni si ei.

Leave a Comment