DN 1F va fi modernizat pentru descongestionarea traficului din zona municipiului Cluj-Napoca, în relația spre Zalău și Satu-Mare

Lucrările de modernizare aferente podului de la km 4 + 918 (Calea Baciului- Cluj), efectuate până acum, au constat în lărgirea unei porțiuni de drum de la două la trei benzi, realizarea de marcaje noi pentru o mai bună siguranță a șoferilor ce traversează acest obiectiv, dar și  refacerea părții carosabile. Acest obiectiv este extrem de important atât pentru administrația locală a municipiului Cluj-Napoca, cât și pentru toți cei care tranzitează sau folosesc, în mod frecvent, acest sector de drum. În aceste condiții, ministrul Lucian Bode, a solicitat conducerii Companiei Naționale de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o informare cu privire la intențiile de dezvoltare și modernizare, pe care le au cei de la Companie, cu privire la acest sector de drum. În urma răspunsului primit din partea managementului CNAIR a reieșit ideea modernizării la patru benzi a acestui sector de drum si totodată asigurarea condițiilor de siguranță rutieră pentru toți participanții la trafic. “Știu că este un sector de drum extrem de folosit și aglomerat și de aceea soluțiile pe care cei de la CNAIR trebuie sa le găsească își vor găsi utilitatea atât pentru comunitatea locală, cât și pentru cei care tranzitează zona. Scurtarea timpilor de deplasare și tranzitare prin descongestionarea traficului din zonă vor crea, cu siguranță, un plus valoare și vor ajuta la dezvoltarea zonei”, a declarat Lucian Bode.

Alte articole

2 Thoughts to “DN 1F va fi modernizat pentru descongestionarea traficului din zona municipiului Cluj-Napoca, în relația spre Zalău și Satu-Mare”

  1. ioan delu

    CComunicat confuz precum Bode.Spune domnule localitatea , nu km 4+918.Sunt convins ca nu a inteles nimeni zona.

  2. Anonim

    Are dreptate 10,02

Leave a Comment