Din nou proteste la Casa de Pensii Sălaj

Funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj), organizează azi un nou protest, între orele 10 – 12.  Angajații au ieșit în fața sediului instituției să-și strige ofurile, în speranța că de această dată chiar îi va auzi cine trebuie, mai exact cei care ne conduc. Revendicările sunt aceleași, vizând în special salarii mai mari și condiții mai bune de muncă. Ultimul protest a avut loc în data de 26 octombrie. Dacă până acum protestele au fost spontane, de această dată angajații au pus la cale un protest organizat, fără a afecta activitatea curentă în cadrul departamentelor și a ghișeelor care au activitate cu publicul.

Reprezentanții CJP Sălaj spun că nemulțumirile cu privire la drepturile salariale sunt foarte bine cunoscute de către decidenții politici. Angajații ne-au declarat că ei nu își doresc salarii nesimțite, însă drepturile lor salariale trebuie să fie ajustate măcar cu inflația, ținând cont de faptul că acestea au rămas nemodificate de aproximativ șapte ani. În rândul angajaților există un sentiment de profundă nemulțumire, generat în special de salariile mici, creșterea volumului de muncă și imposibilitatea recompensării muncii peste durata programului normal de lucru.

 

3 Thoughts to “Din nou proteste la Casa de Pensii Sălaj”

  1. […] Funcționarii publici și personalul contractual din cadrul Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj), organizează azi un nou protest, între orele 10 – 12.  Angajații au ieșit în fața sediului instituției să-și strige ofurile, în speranța că de această dată chiar îi va auzi cine trebuie, mai exact cei care ne conduc. Revendicările sunt aceleași, vizând în special salarii mai mari și condiții mai bune de muncă. Ultimul protest a avut loc în data de 26 octombrie. Dacă până acum protestele au fost spontane, de această dată angajații au pus… Citeste mai mult […]

  2. Marie

    au si ei dreptate…….. sigur ei vad ce pensii nesimtite iau altii care au lucrat pana la varsta de 50 de ani……..si le incita

  3. Anonim

    Și dacă pentru pensionari ajustarea pensiilor nu s-a făcut, așa cum scrie legea, de ce pentru ei să se ajusteze salariile ? Ajustările se fac în conformitate cu legea doar pentru nesimțiți, adică magistrați și parlamentari.

Leave a Comment