Pescuitul în zona podurilor a fost interzis și în Sălaj

Vești proaste pentru pescarii din Sălaj. În perioada 1 noiembrie 2023 – 15 martie 2024, pescuitul este interzis pe râurile și pârâurile din județ, în zona podurilor. Potrivit legislației în vigoare, se interzice pescuitul la podurile care au cel puțin un pilon în albia cursului de apă, pe o distanță de 500 de metri în amonte și în aval. Decizia a fost luată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Mediului.

2 Thoughts to “Pescuitul în zona podurilor a fost interzis și în Sălaj”

  1. […] Vești proaste pentru pescarii din Sălaj. În perioada 1 noiembrie 2023 – 15 martie 2024, pescuitul este interzis pe râurile și pârâurile din județ, în zona podurilor. Potrivit legislației în vigoare, se interzice pescuitul la podurile care au cel puțin un pilon în albia cursului de apă, pe o distanță de 500 de metri în amonte și în aval. Decizia a fost luată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Mediului. Citeste mai mult […]

  2. Adi

    O măsură deampulea.Luată de niste dobitoci care n au pescuit în viața lor.Cormoranii și braconierii cu onofilamente pot sa și facă treabă liniștiți.

Leave a Comment