Dedeman va începe ridicarea magazinului în Zalău

Consilierii locali zălăuani vor aproba în cadrul ședinței de luni, 20 august, un document important ce va sta la baza demarării construcției magazinului Dedeman în Zalău. Este vorba depre PUZ- Planul Urbanistic Zonal.

Potrivit proiectului de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței, magazinul va fi amplasat pe strada Fabricii, la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, având  intrarea principală direct din bulevard și o intrare secundară din strada Fabricii. Unitatea va avea  de 300 de locuri de parcare, urmând să fie aprobate în cadrul ședinței de luni și documentațiile privind racordarea la rețelele existente de apă și canalizare, energie electrică și gaze naturale. 

Terenul pe care se va ridica Dedeman Zalău are o suprafață de aproximativ 37.000 de metri pătrați, suprafața construită a magazinului măsurând, conform documentației, aproximativ 13.000 metri pătrați. Societatea a obținut toate avizele necesare urmând ca după aprobarea PUZ-ului să se decidă cu exactitate data începerii lucrărilor – cel mai probabil în această toamnă.

Dedeman are în prezent deschise 48 de magazine în toată țara, cel de la Zalău fiind primul din județul Sălaj.

Alte articole

3 Thoughts to “Dedeman va începe ridicarea magazinului în Zalău”

 1. Anonim

  Iepuri,ati pus-o cu Multicomu vostru!

 2. NOSTEACA

  SI TOAMNA A TRECUT SI MAGAZINUL NU SA
  FACUT.

 3. Anonim

  sa spuna cineva,totusi cand se deschede dedeman zalau?

Leave a Comment