Consilierii municipali, din nou in sedinta extraordinara

Consilierii municipali, din nou in sedinta extraordinara

Cei 21 de consilieri municipali s-au intrunit din nou, de aceasta data intr-o sedinta extraordinara, pe a carei ordine de zi s-au aflat proiecte de hotarare, din care unul a fost retras.

Astfel, printre proiectele care au fost aprobate in cursul zilei de ieri, s-a numarat si cel care vizeaza documentatiile tehnico-economice aferente unor obiective noi de investitii. Primul dintre acestea face referire la Reteaua de canalizare menajera pe strada Cetinii si, partial, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalau. Consilierii municipali au aprobat documentatia tehnico-economica aferenta acestui nou obiectiv la valoare totala de 369.095,79 lei, din care constructii montaj, 331.908,54 lei. Din referatul atasat proiectului, reiese ca locatarii au suportat contravaloarea elaborarii proiectului tehnic de executie si autorizatiei de construire, acestia angajandu-se sa contribuie la realizarea acestor lucrari cu suma de 100.000 lei.

Al doilea proiect de acest gen vizeaza Reabilitarea si modernizarea sistemului de incalzire centrala si climatizare din cadrul obiectivului: Primaria municipiului Zalau. In lista de investitii pe anul 2006 au fost cuprinse sumele necesare elaborarii Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investitii mai sus mentionat, reiese din referatul adaugat proiectului. Potrivit documentatiei, valoarea totala a investitiei este evaluata la 1.185.800, din care C+M 679.490.000 lei.

Leave a Comment