Comunicat de presă

Data: 22 FEBRUARIE 2019

 

Anunț de final de  proiect

“ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI NAICADIBES  S.R.L.”

 

Beneficiarul  S.C. NAICADIBES S.R.L.  anunta finalizarea activitatilor proiectului: ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI  S.C. NAICADIBES S.R.L..,  cod SMIS   111271 finantat prin :Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, derulat incepand cu data  25.07.2018, in localitatea Zalau,  judetul Salaj, in baza contractului de finantare nr. 2703/25.07.2018.

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului , sunt concretizate in primul rand in utilajele noi si performante : un excavator pe senile , un excavator pe roti, un generator fotovoltaic mobil  si un miniexcavator,  ce vor fi utilizate in activitatea de “ Lucrari de constructie a proiectelor utilitare pentru fluide”.

Ca urmare a  achizitionarii noilor utilaje, au fost create 5 locuri noi de munca ,  din care unul ocupat de persoane din categoriile defavorizate.

Datorita noii activitati a societatii, s-au creat 5 locuri noi de munca, vor creste contributiile firmei la bugetul local (impozite utilaje) si la bugetul de stat (contributii angajati), se va reduce gradul de poluare.

In desfasurarea activitatii sale, societatea NAICADIBES S.R.L. , va promova principiile privind egalitatea de gen, nediscriminarea, accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficienta a resurselor

Proiectul “ ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI  S.C. NAICADIBES S.R.L” a vut ca si obiectiv general:  Diversificarea serviciilor oferite prin achiziționarea de utilaje noi, competitive, care asigura protejarea mediului inconjurator.

Valoarea totală a proiectului : 1289788.64 lei

Valoare finantare nerambursabila : 864344.23 lei, din care FEDR 734692.60 lei

S.C. NAICADIBES S.R.L.

Date de contact:

Persoana de contact : CHIRA ANUTA -administrator

Telefon: 0742405881, E-mail : naicadibessalaj@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Thoughts to “Comunicat de presă”

  1. Anonim

    Ce denumire, Năică Dibes! Sau invers, Sebi Dacian?

  2. Rozi

    Si concret ce utilaj va achizitiona doamna Anuta din cei 1289788.64 lei ? Si cui ii foloseste?

Leave a Comment