Comisarul european Corina Creţu şi ministrul Rovana Plumb s-au întâlnit cu autorităţile judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, a avut luni, 18 septembrie, la sediul instituţiei, o întâlnire cu comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, şi ministrul delegat pentru fonduri europene Rovana Plumb, la eveniment fiind prezenţi şi prefectul Florin Florian, alături de primarul Zalăului, Ionel Ciunt.
Corina Creţu a apreciat că Sălajul este un judeţ activ din punct de vedere al accesării proiectelor europene, putând fi dat chiar ca exemplu în acest sens. În ceea ce priveşte actuala perioadă de programare, 2014-2020, comisarul european pentru politică regională a subliniat faptul că proiectele ce vizează realizarea reţelelor de apă şi canalizare în toate localităţile ar trebui să fie o prioritate pentru autorităţile române.
În acelaşi context, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene au adus la cunoştinţa înalţilor oaspeţi problemele cu care se confruntă în accesarea de noi proiecte cu finanţare europeană.

6 Thoughts to “Comisarul european Corina Creţu şi ministrul Rovana Plumb s-au întâlnit cu autorităţile judeţene”

 1. Anonim

  Ce poză formoasă pt prostimeeeeeeeeea votantă, dar pt ceilalți NU.Dacă vă pozați nud mai era ceva dar aşa……….

 2. Anonim

  14.58 si urmatorul : aveti o calitate pe viata : penibili si infractori de joasa speta! Sa va fie de bine ,dlor NMENI ai societati, nevinovate ca v- ati nascut…

 3. Anonim

  Asta este expresia importantei fiecarui moment de acest fel; poza de grup ! Dacă nu ar fie poza de grup,probabil că nu s-ar mai face nicio întâlnire…Rușine,frumoșilor !

 4. Anonim

  Doua pupeze au trecut in zbor deasupra unui cuib de… securisti.

Leave a Comment